Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (2.93 secunde)
Suntem atat de invatati sa facem sluj pe la unii si pe la altii, in special pe la mahari, ca suntem in stare sa ne vindem si demnitatea nationala.
Greu de imaginat o iesire mai penibila si mai nerusinata decat cea a deputatului Anghel Stanciu, legata de noul blestem pe care gripa aviara l-a aruncat asupra noastra!
La meteo apar nori de ploaie, trasnete si vant puternic deasupra Dobrogei. In Dobrogea insa, departe de studiourile unde realitatea este dupa cum are interes patronul sa-si atraga clienti la vilele pe care le-a cumparat la munte cu doi lei de la statul roman, e soare.
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Pe linga vestile care ne-au luat ieri prin surprindere, unele care faceau referire la accidentul teribil de la iesirea din Birlad, celalalt legat de incidentul rutier in care a fost implicat secretarul de stat Victor Paul Dobre, spre dupa-amiaza a mai aparut o stire, adusa de deputatul conservator Bogdan Ciuca.
Cel putin o persoana a fost ucisa si 30 ranite dupa ce au fost lovite de o masina pe o strada comerciala din Charlottenburg. Politia l-a arestat pe soferul suspectat ca a provocat accidentul cu fuga de la locul faptei.
Premierul nostru se bucura de privilegiul destul de rar vazut prin alte parti de a fi in gratiile opozitiei. In mod normal, opozitia isi ascute coltii de fiecare data cand un sef de guvern face imprudenta sa-si expuna beregata in parlament.
Imagini cu accidentul tragic de langa Bucuresti, in care au murit 5 oameni, au fost surprinse de o camera de supraveghere. Potrivit unor surse din politie, masina in care erau 4 persoane mergea cu 150 de kilometri la ora.
Cam astea ar fi infractiunile care le mai au de facut yankeii, diplomati, soldati sau turisti pe meleagurile romanesti. ... La fel a facut si un britanic care ne-a ucis un mare regizor.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Patru oameni, printre care doi copii de 9 si 11 ani, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit puternic de o autoutilitara. Accidentul s-a produs in Neamt, la o intersectie in apropierea localitatii Sabaoani.
Patru tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 29 de ani au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Sibiu dupa ce au intrat cu masina in coltul unui bloc. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 5 dimineata, dupa o noapte de chefuit.
Inconstienta l-a condus direct in ghearele mortii pe un tanar de 18 ani din Caras-Severin. Baiatul a imprumutat masina unui prieten, si la doar 2 kilometri de casa, a pierdut controlul volanului. Tanarul s-a rostogolit de cateva ori si a murit strivit intre fiare.
Un barbat a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se afla s-a izbit cu violenta intr-un cap de pod.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Doua persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenta Craiova, ieri, in jurul orei 11.00, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost implicat intr-o tamponare violenta, produsa pe strada Obedeanu din municipiu.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
de 22 de ani, a scapat doar cu cateva traumatisme usoare la cap, in timp ce Doru R. de 21 de ani, pasager in dreapta, a fost trimis de medicii dorohoieni direct la Spitalul Judetean, fiind diagnosticat cu mai multe traumatisme.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str.
google-analytics.com